DENİZLİ / BABADAĞ - Mollaahmetler Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Kutlama programımıza Mollaahmet Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Program öncesinde ve program sırasında bizden desteklerini esirgemeyen herkese; programdan önce yoğun bir tempoyle hazırlanan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bayramınız kutlu olsun.

Nis

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasına katılan 7-A Sınıfı öğrencimiz Gül Hilal YILMAZ'ın eseri seçilmiş olup; bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Bu yıl Denizli EGS Fuar Alanında yapılan bölge yarışmasına öğrencilerimizle gezi düzenledik, Gül Hilal YILMAZ ve Danışman Öğretmeni Burak AYDEMİR'i yalnız bırakmadık.

Hem öğrencimize hem de Burak Öğretmenimiz'e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

"Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi" kapsamında öğrencilerimiz geleneksel oyunlarla eğlenceli vakitler geçirdiler.

Nis

18 Mart Deniz Zaferini Kutlama ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programımızı yaptık.

Öğrencilerimiz vatanımızın korunması ve kurtarılması için ne fedakarlıklar yapıldığını daha iyi öğrendiler.

Tüm şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Mekanınız Cennet olsun.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programımızı yaptık.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mekanın Cennet olsun büyük şair.

Şbt

Bakanlığımız tarafından düzenlenen "Sıfır Atık" konulu yarışmaya katıldık.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizin eserlerinden sergi düzenledik.

Ellerinize sağlık değerli öğrencilerimiz.

Şbt

Okul bahçemizde bulunan yüzlerce ağaçtan bakım ve budanmaya ihtiyacı olanların bakımı Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Teşekkür ediyoruz.

Şbt

Yoğun geçen 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemi sonunda öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Sevgili öğrencilerimiz... Çok çalıştınız, yoruldunuz ve tatili hakettiniz. İyi dinlenin.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi bir tatil diliyoruz.

Ock

Son Hafta Etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimiz, dolu dolu eğlenceli, faydalı bir hafta geçirdiler.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

Eğitim Öğretim Yılı sonunda Liselere Giriş Sınavına girecek 8. Sınıf öğrencilerimizle il merkezindeki liselere gezi düzenledik.

Gezi esnasında öğrencilerimiz puanla öğrenci alan "Nitelikli Liseler" ile meslek liselerini gördüler. Ziyaret ettikleri okullara yerleşmeleri durumunda nasıl bir ortamda eğitim alacaklarını, okulların kendilerine neler katabileceğini gördüler. Umarız faydalı olmuştur.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre Çalışkan, Şube Müdürlerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimizle okulumuzu ziyaret ettiler.

Ziyeret esnasında eğitim ve öğretim faaliyetleri ve yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi sobetleri, okulumuza ve öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgileri için Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz.